Za nju nema prepreka

Danijela ruši stereotipe: U jednoj ruci indeks, u drugoj volan kamiona!

  • 08.08.2023. 22:15

Dok većina mladih u današnje vrijeme uzore traži u svijetu šoubiznisa, dvadesetjednogodišnja Danijela Petrović iz Brusnika kod Ivanjice dokaz je da se i dalje mogu naći uspješne, pametne i sposobne djevojke koje se ne libe takozvanih "muških" poslova.

Kao najstarija od četiri sestre, Danijela radi sve poslove u kući, ali i pomaže ocu na radovima u pilani, nerijetko sa njim odlazi u šumu da spreme drva, a na sve to student je druge godine pravnog fakulteta i u indeksu ima samo devetke i desetke.

Mladić ima samo 19 godina: Grci objavili ličnu kartu osumnjičenog za ubistvo navijača!

Mladić ima samo 19 godina: Grci objavili ličnu kartu osumnjičenog za ubistvo navijača!

Zato ova lijepa djevojka ruši sve predrasude, pogotovo Ivanjičana koji je ovih dana mogu vidjeti kako pohađa obuku vožnje kamiona, sa ciljem da unaprijedi svoj posao, prenosi Infoliga.rs.

Bliznakinje Petra i Grejs imaju korijene iz Srpske: Ovdje se najljepše osjećamo

Bliznakinje Petra i Grejs imaju korijene iz Srpske: Ovdje se najljepše osjećamo

Iako naizgled krhka, Danijela svojom odlučnošću kosi sve stereotipe vezane za podjelu na muške i ženske poslove.



Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм