АТВ сазнаје

Дивне вијести за породицу Стојић: Омиљен се пробудио из коме

  • Извор: АТВ
  • 16.01.2024. 11:31

Омиљен Стојић (29), који је повријеђен након што је гасио пожар голим рукама, се пробудио из вјештачке коме и успоставио контакт са љекарима, потврдио је за АТВ Васко Тодић, који је покренуо хуманитарну акцију за породицу из Патковаче код Бијељине, након што им је изгорјела кућа до темеља.

Он је истакао да је данас први радни дан на згаришту куће.

"На терену су припадници Горске службе спасавања Бијељина, упосленици предузећа "Комуналац", добротвори са радним машинама који уклањају остатке изгорјелог објекта", рекао је Тодић.

Оцу и сину из Бијељине у потпуности изгорјела кућа, потребна им је помоћ хуманих људи

Оцу и сину из Бијељине у потпуности изгорјела кућа, потребна им је помоћ хуманих људи

Он је рекао да ће, ако акција буде ефикасна, донијети одлуку о санацији штете, тј. адаптацију или изградњу новог објекта.

"По најновијим процјенама, требаће да се ради нови објекат", каже Тодић.

Тодић је истакао да му се након покренуте хуманитарне акције покренуте на Фејсбуку јавило десетине пријатеља, познаника и других људи који желе да помогну Стојићима, а иако је првенствено замишљено да се окупи стотину оних који ће дати по 100 КМ, акција је већ добила шире размјере.

Подсјећамо, Миленку Стојићу (60) је јуче у потпуности изгорјела кућа, а његов син Омиљен је повријеђен и завршио је у вјештачкој коми покушавајући да санира пожар.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: