Predsjednik SP

Đokić: Božić - praznik radovanja, života i stvaranja

  • Извор: СРНА
  • 07.01.2022. 10:34

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić u čestitki Svetom arhijerejskom sinodu Srpske pravoslavne crkve, mitropolitima, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i svim pravoslavnim vjernicima koji praznuju po julijanskom kalendaru istakao je da je Božić praznik radovanja, rađanja, života i stvaranja.

"Neka nam ovaj veliki hrišćanski praznik svima bude podstrek za stvaranje dobrih djela, kako bismo izgradili bolju budućnost i život u miru, slobodi, građanskoj solidarnosti, vjeri i društvenom blagostanju. Želim da Božić svi zajedno dočekamo u miru i zdravlju, u skladu sa svojim narodnim i vjerskim običajima i tradicijom", naveo je Đokić, koji je i ministar energetike i rudarstva Republike Srpske.

Đokić je poželio da bude što manje bolesti, suza i tuge, a što više radosti i veselja među ljudima.

"Radost rođenja Hristovog neka nas sve ujedini, a topli miris naših domova podsjeti na istinski značaj porodične sreće kao najvažnijeg oslonca svakog od nas. Neka Vitlejemska zvijezda, kao vijesnik ljudskog spasenja, i našem narodu donese poruku sloge i radosti. Neka dragi Bog svim ljudima dobre volje podari svako dobro, zdravlja i sreće. Hristos se rodi! Vaistinu se rodi!", istakao je Đokić.

Тагови:
  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм