Dragan Bjelogrlić poziva Vladu Đajića: Humanost kao most između Srbije i Republike Srpske

  • Извор: БањалучкеПриче.нет
  • 19.05.2023. 11:01

Jučerašnji fenomenalni koncert popularnih mega zvijezda iz Srbije, održan u multimedijalnoj sali, privukao je jedno značajno ime iz svijeta umjetnosti. Dragan Bjelogrlić, poznati glumac I producent, te ambasador djece s Downovim sindromom u Srbiji, odlučio je pozvati Vladu Đajića, predsjednika GrO SNSD-a, kako bi mu čestitao na uspješnom događaju, ali i predložio buduću saradnju u organizaciji humanitarnih manifestacija.

Sinoćnji koncert, na kojem su nastupili talentovani izvođači Nucci, Gazda Paja i Voyage, privukao je više od 3000 mladih ljudi, banjalučke maturante.  Atmosfera je bila sjajna, a energija u publici nevjerovatna. Ovaj događaj je očito ostavio snažan utisak na Bjelogrlića, koji je sam izrazio oduševljenje nakon što je čuo za koncert.

Glumac, koji je i sam već godinama angažovan kao ambasador djece s Downovim sindromom, odlučio je preko direktora Daun Sindrom centra Banjaluka, Zorana Jelića, kontaktirati Vladu Đajića i uputiti mu iskrene čestitke na uspješnom koncertu. Bjelogrlić je takođe izrazio želju za uspostavljanjem saradnje između Srbije i Republike Srpske na polju humanitarnih događaja posvećenih djeci s Downovim sindromom.

Događaji poput jučerašnjeg koncerta i Bjelogrlićev poziv Đajiću ukazuju na važnost zajedničkog djelovanja kako bi se stvorila bolja budućnost za djecu s Downovim sindromom. 

Ova inicijativa inspiriše nadu i pokazuje da su angažovani pojedinci spremni sarađivati, kako bi pružili podršku onima kojima je to najpotrebnije.

(BanjaluckePrice)