Trg Krajine

Dragičević: Kako je Davidov profil mogao biti ugašen 19. marta, tada je bio živ 

  • 10.07.2018. 21:21

Na Trgu Krajine u Banjaluci i večeras, 107. veče isti prizor. Davor Dragičević, uz prisustvo mnogobrojnih građana, traži od institucija istinu o ubistvu svog sina Davida.

Davor se večeras posebno obratio Srđanu Gajiću, koji mu je prijetio da će ga ubiti snajperom i kojeg je policija privela zbog toga.

"Srđane, dođi na Trg da te ja ubijem, psihopato jedan. Niko meni, mojoj porodici i nama svima ne smije da prijeti," poručio je Davor.

Najavio je da će prije izbora biti održan još jedan veliki skup Pravda za Davida.

"Gospodo, imate dovoljno vremena da objelodanite istinu o ubistvu mog sina do tada. Ako to ne uradite, izbora neće biti," rekao je Davor.

On je još upitao kako je Davidov profil mogao biti ugašen 19. marta jer je tada još bio živ.

"Ubili ste mi dijete. Hoćemo istinu! Hoćemo pravdu! Idemo do kraja," poručio je Davor.

Kao i svako veče, u glas je otpjevana pjesma “Klinac u getu” sa visoko dignutim pesnicama. Na kraju je pročitano nekoliko pisama podrške porodici Dragičević.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?