Načelnik opštine Višegrad

Đurević: Nastavljamo borbu za napredak opštine

  • Извор: СРНА
  • 08.06.2022. 20:55

Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević rekao je da će, uz podršku Vlade Republike Srpske, nastaviti tamo gdje su stali sa razvojem prije dvije godine da građani vide promjene i boljitak na svakom koraku.

Na tribina SNSD-a povodom najavljenog referenduma za opoziv načelnika, koji će biti održan u nedjelju 12. juna, Đurević je pozvao građane da izađu na referendum i glasaju protiv opoziva načelnika opštine, jer to znači saradnju Višegrada sa ostalim lokalnim zajednicama, ali i sa vlastima Republike Srpske.

Đurević je istakao da imaju moralno, ljudsko i političko pravo da očekuju podršku jer su išli putem napretka, ali su svih godina vodili bitku i na političkom i ekonomskom planu i uspijevali da se odupru svemu što je nametnuto krizama.

On je naglasio da će nastojati da se u narednom periodu svi problemi rješavaju brzo, planski i sistemski i da opština Višegrad bude optimalno mjesto za život i rad, razvoj i napredak.

Đurević je rekao da će akcenat biti na strateškim ciljevima, a samim tim na novim radnim mjestima i zapošljavanju, kao i na trajnom rješavanju vodosnabdijevanja.

"Nastavićemo da ulažemo u putnu privredu, infrastrukturno opremanje sela u cilju intenziviranja razvoja poljoprivrede", rekao je Đurević

Đurević je istakao da je motivisan ogromnom i iskrenom željom za napredak opštine, sa timom svojih brižljivo odabranih, sposobnih i odgovornih saradnika, okupljenih oko odlične ideje.

On je zahvalio svim građanima Višegrada za dosadašnju saradnju, kao i za razumijevanje za teškoće kroz koje je prolazila opština, a posebno je zahvalio Vladi Republike Srpske, svima koji su pomogli i omogućili da se u prethodnom periodu realizuju brojne važne investicije.

Đurević je naveo da je cilj bio da svakoga dana urade nešto novo za bolji život ljudi koji tu žive, te istakao da će, kao i do sada, voditi brigu o svim građanima, te nastojati da Višegrad bude opština mladih, naprednih ljudi, uvaženih starijih sugrađana. 

Тагови:
  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм