Како је протекла прослава Нове године

"Експлодирале" дневне журке, Бањалука најпосјећенији град у Српској

  • Извор: АТВ
  • 03.01.2024. 08:06

Угоститељски објекти су били пуни, а многе локалне заједнице су има занимљиве садржаје што је привукло бројне туристе у Српску током новогодишњих празника.

"Ко се припремао за дочек гостију и прославу ових празника је 100 одсто задовољан. Била је добра посјећеност и гужва. Наши становници су били весели и сви ти гости што су нам долазили били су расположени. Ове године је можда "експлодирала" та врста понуде, тих дневних журки и још се поклопила недјеља. Мислим да је негдје од 12 часова преко дана прослава кренула у свим угоститељским објектима и то се наставило у вечерњим часовима", каже за АТВ Горан Куртиновић, члан УО "Хорека".

Весело широм Републике Српске

Весело широм Републике Српске

Бањалука је била најпосјећенији град у Српској.

"Што се тиче садржаја и капацитета, Бањалука је била најпосјећенији град у Српској. Битно је да се што раније изађе са програмом, Бањалука је то прва урадила ове године, и видјели смо бенефите. Смјештајни капацитети су били попуњени. Тако је било и у Требињу. Градишка, Приједор и Добој су имали занимљиве садржај. Око 85 одсто гостију су их бивше Југославије, уз домаће туристе. На југу је било мало више Црногораца и Хрвата", рекао је за АТВ Марко Радић, руководилац Сектора за промоцију туризма ТОРС.

Пратите нас и путем Вибера