Поруке

Ево како да честитате Васкрс пријатељима и породици

  • Извор: Агенције
  • 05.05.2024. 08:00

Честитке за Васкрс су најбољи избор за почетак најважнијег дана свих православних хришћана. Након што се поздравите са својим укућанима, треба честитати и онима који нису физички присутни.

Васкрс, код православних хришћана још се назива и Хришћанска Пасха а код хришћанске заједнице на Средњем истоку Ускршња Недјеља највећи је хришћански празник којим се прославља Васкрсење из мртвих Исуса Христа, које је у Новом завјету описано да се десило трећег дана послије његове смрти, укључујући и дан смрти након његовог распећа од стране Римљана на Голготи, односно прве недјеље послије Великог петка.

Честитке за Васкрс:

Све што желим за себе и своје, желим и за све пријатеље моје, све невоље, патње муке, нек престану, нек нестану. Здравље кућом нек вам кружи, нек вас добра срећа служи. Христос Васкресе!

Тамјан мирише и гори свијећа, нек вашу кућу испуни срећа, а душу нек ти испуни вјера, прими у срце Христа спаситеља. Христос воскресе, радост донесе.

Христ је смрћу смрт побиједио, за правду се изборио и показао да је вјера јака и да се за љубав треба борити љубављу, а не мржњом! Срећан Ускрс, Христос васкрсе!

Честитку ти шаљем ову, јер ти доћи не могу, и за твоје здравље, срећу ја се молим драгом Богу, нек ти вјера душу снажи, тугу нека ти ублажи, да ти увијек цвјета цвијеће као сада у прољеће.

У пламену празника док се искрене жеље роје, Бог нек благослови и сачува тебе и све твоје.

У твом дому, здравља нек донесе, на здравље Васкрс, Христос васкрсе!

Од Васкршњих благих дана да осјетиш срећу праву, а све лоше, болне ствари да препустиш забораву, да те прати милост Бога, и тебе, и сваког твога. Срећан Васкрс!

Сваки је крај почетак нови, нек ти се остваре све жеље и снови. Нека ти од среће душа заблиста, срећан ти празник васкрсења Христа.

Нека свако од нас данас у срцу и у животу, пронађе ону исконску радост и доброту, којом нас је Христ обасјао као сунцем и ставио ореол изнад сваке главе, да сви вјерници његово име славе! Срећан Васкрс, Христос васкрсе!

Васкрс није симбол краја, већ новог почетка, искористи данашњи дан да све оно лоше оставиш иза себе да кренеш даље, да се не осврћеш, да опростиш својим непријатељима, да помогнеш пријатељима. Нека те Бог благослови и нека ти овај дан буде почетак једног срећнијег периода.

Нека вас срећа прати и нека у вашем дому увијек влада мир, љубав и слога као на данашњи дан! Срећан Васкрс, Христос васкрсе!

Недјељно јутро кад заблиста, радосно дочекајте васкрслог Христа, јер он побиједи смрт и уведе нас у рајски врт. Христос васкрсе!

Нека ти радост васкрснућа врати вјеру у живот, нека нестане зло, а превлада добро, нека ти љубав буде ослонац, а срећа вјечни пратилац! Христос васкрсе!

Нека Вам кућа у весељу блиста и срећно вам васкрсење Христа! Као празник животног зачетка, остале среће и напретка! Срећан Васкрс!

Христос васкрсе, земљу потресе, тугу однесе, радост донесе… Срећан Васкрс свима!

У прољеће рано, кад се природа буди, због дана једног срећни су људи. На лицу се виде знакови среће, Исус је дошао, напустити нас неће. Христос Воскресе.

Христову доброту пронађите у свом срцу и у свом животу. Са свјетлошћу у срцу сви радујте се Божјем сину као сунцу. Христос васкресе, и свима нам мир и срећу донесе.

Данас се слави најсрећнији хришћански празник, симбол новог почетка и вјечног живота у вјери и миру. Нека ти радост васкрснућа врати вјеру у живот, нека нестане зло а превлада добро, нека ти љубав буде ослонац а срећа вјечни пратилац! Христос васкрсе.

Свануо је дан спасења, дан Христовог Васкрсења! Нека Господ у весељу испуни вам сваку жељу, здравља, среће, благостања, за грешнике покајања. Христос воскресе!

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.