Vremenska prognoza

Evo kakvo nas vrijeme danas očekuje

 • 17.12.2019.08:24

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti sunčano i toplo za ovo doba godine, uz najvišu temperaturu do 18 stepeni Celzijusovih.

U jutarnjim časovima vedro ili malo do umjereno oblačno, suvo i sa lokalnom maglom po kotlinama i oko rijeka, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana sunčano uz umjerenu dnevnu oblačnost i dalji porast dnevne temperature, pa će biti znatno iznad prosjeka za ovo doba godine.

Duvaće slab do umjeren južni vjetar, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Dnevna temperatura vazduha od 10 do 15, na planinama od šest, a na sjeveru i jugu lokalno do 18 stepeni Celzijusovih.

Temperatura izmjerena jutros u 7.00 časova: Sokolac minus četiri stepena Celzijusova, Rudo minus jedan, Višegrad nula, Prijedor jedan, Banjaluka i Zenica dva, Tuzla, Doboj, Bijeljina i Zvornik tri, Gradiška, Gacko, Srebrenica i Han Pijesak pet, Čemerno, Bileća i Nevesinje šest, Mrkonjić Grad i Kalinovik sedam, Ribnik osam, Sarajevo, Mrakovica i Trebinje devet, Mostar 10, Novi Grad 14, Bihać 16 i Neum 17 stepeni Celzijusovih.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Narod priča

  Putujemo našom zemljom, obilazimo naša ognjišta koja čuvaju priče o našim djedovima i pradjedovima. Tražimo lica, ljude one neobično obične ljudske priče.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:42 Sport

  Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.