Временска прогноза

Ево какво нас вријеме очекује сутра

  • Извор: СРНА
  • 17.04.2024. 15:03

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује промјенљиво облачно вријеме уз повремену слабу кишу или пљускове и температуру ваздуха до 16 Целзијусових степени.

Ујутро ће бити умјерено до претежно облачно и хладније, а око ријека и по котлинама понегдје магла. На истоку ће бити слаба киша понегдје, а у вишим предјелима слаб снијег. На југу и западу биће суво уз краће сунчане периоде, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, сјеверних смјерова, а на планинама на западу понегдје јак.

Јутарња температура ваздуха износиће од нула до пет, на југу до осам, у вишим предјелима од минус три, а дневна од осам на истоку до 16 на југу и западу, у вишим предјелима од три Целзијусова степена.

У Српској и ФБиХ данас је претежно облачно, забиљежени су киша или снијег, а у Херцеговини локални пљускови, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница минус шест, Чемерно нула, Калиновик један, Кнежево, Соколац и Хан Пијесак два, Сребреница и Сарајево три, Мраковица четири, Мркоњић Град и Рибник пет, Гацко, Дринић, Зворник и Фоча шест, Бањалука, Бијељина, Вишеград, Добој и Рудо седам, Србац осам, Нови Град и Приједор девет, Билећа 12, Мостар 13, Неум и Требиње 16 Целзијусових степени.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.