Univerzitet u Istočnom Sarajevu

Goran Marković novi dekan pravnog fakulteta 

  • 13.11.2018. 17:43

Profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Goran Marković izabran je za dekana ove visokoškolske ustanove.

Odluku o postavljanju Markovića za dekana donijelo je Nastavno-naučnog vijeće Pravnog fakulteta, a mandat mu je verfikovao rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Stevo Pašalić, saopšteno je iz Univerziteta. 

Goran Marković rođen je 1978. godine u Bijeljini, a Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu završio je 2001. godine, dok je na istom fakultetu magistrirao 2005. godine i doktorirao 2009. godine. 

Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu radi od 2007. godine, a u zvanje vanrednog profesora za užu naučnu oblast Ustavno pravo biran je 2015. godine. 

Od 2011. godine obavljao je dužnost prodekana za naučno-istraživački rad, a od 2015. godine i dužnost člana Senata Univerziteta u Istočnom Sarajevu. 

Član je i Upravnog odbora Evropske organizacije za javno pravo u Atini.  
 

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 АТВ Интервју: Сергеј Лавров

    ''Ексклузивни интервју Сергеја Лаврова, министра спољних послова Руске Федерације. Говориће о војној операцији Русије у Украјини, тренутној ситуацији на глобалној политичној сцени, односима Русије и Запада, те о политичкој ситуацији у БиХ. Интервју води новинарка Даринка Петровић.

  • 20:40 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 21:10 Филм: Екипа (12+)

    '"Екипа" је прича са сјајним хумором која говори о љубави, крими-комедија за све генерације, али је уједно и први филм који приказује српски фудбал и ривалитет између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде.