Kristina Popić

Gradiščanka "ogrebala" VW Taigo

  • Извор: Глас Српске
  • 11.07.2023. 07:38

Kristina Popić iz Gradiške ograbala je na srećki "Petica“ automobil "VW Taigo“.

Kristini Popić ključevi su uručeni krajem prošle sedmice a ova srećna Gradiščanka nije krila sreću zbgo nagrade.

U prvom trenutku, kaže, nije povjerovala da joj je pošlo za rukom da baš ona osvoji ovu vrijednu nagradu pa je sreću provjeravala nekoliko puta.

"Srećku sam kupila prije manje od mjesec dana iz dosade dok sam čekala komšinicu da dođe. Tom prilikom sam kupila dvije srećke, koje nisam čak ni birala, nego mi je žena sa kioska dala koje su joj bile pri ruci“, priča Popićeva.

Dodala je da je srećke odmah potom stavila torbu i tek deseti dan, nakon što je na televiziji počela neka igra na sreću, sjetila se da ima dvije neiskorišćene "grebe".

"Prvu kad sam ogrebala bila su dva ista znaka. Zatim sam uzela drugu i kad sam vidjela tri ista znaka, nisam mogla da vjerujem. Bila sam u šoku. Prvo sam otišla na kiosk da provjerim da bi mi ista žena, koja mi je prodala srećke, saopštila da sam dobila automobil“, kazala je Popićeva.

Dodala je da s vremena na vrijeme kupi srećku, te da joj je ovaj dobitak dao vjetar u leđa da češće igra.

"Novi automobil će mi svakako dobro doći, jer sin godinama želi da mi kupi auto, a ja kao da sam znala da ću dobiti na lutriji pa sam stalno odbijala. Trenutno vozim starog 'jugića', koji ću ostaviti za uspomenu“, rekla je Popićeva.

Iz "Lutrije Republike Srpske" ističu da je riječ o prvom od pet automobila koje igrači mogu da osvoje na instant srećki "Petica".

"'Lutrija' tradicionalno donosi sreću svojim vjernim kupcima. Ostali igrači mogu da 'ogrebu' još tri automobila 'VW Taigo' i jedan 'audi A3', kao i brojne novčane premije i dobitke“, istakli su u "Lutriji".

(Foto: Glas Srpske)

Пратите нас и путем Вибера