Saopštenje

GrO NDP Trebinje: Građani ne mogu izdržati nova poskupljenja i ovako visokih cijena parkinga

  • Извор: АТВ
  • 17.08.2023. 16:19

GrO NDP-a Trebinje saopštio je da ova stranka neće podržati Prijedlog za donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uslovima organizovanja, načinu korištenja i naplate parkiranja jer građani ne mogu izdržati nove namete i poskupljenja i ovako visokih cijena parkinga.

Saopštenje prenosimo u cijelosti: 

Gradski odbor Narodnog demokratskog pokreta Trebinje obavještava građane grada Trebinja da neće podržati Prijedlog za donošenje Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o uslovima organizovanja, načinu korištenja i naplate parkiranja na Skupštini grada Trebinja, koja se održava danas. 

Naime, mišljenja smo da građani ne mogu izdržati nove namete i poskupljenja i ovako visokih cijena parkinga, izglasanih na jednoj od prethodnih sjednca Skupštine, bez konsultacija sa našim Gradskim odborom i koalicijom, te da parking u periodu od 21 čas do 7 časova ujutru treba biti besplatan, kao i do sada, saopštila je Tijana Valentić v.d. predsjednika GrO NDP-a Trebinje.

Takođe, naglašavamo da ova tačka dnevnog reda na današnjoj sjednici Skupštine nije dostavljena u skupštinskim materijalima na vrijeme, već na samoj sjednici.

Odbornik Narodnog demokratskog pokreta g-din Bojan Šapurić, iz gore navedenih razloga danas nije prisustvovao sjednici Skupštine grada.

Koristimo priliku da obavijestimo javnost grada Trebinja da napuštamo Klub odbornika sa Ujedinjenom Srpskom, istakla je Tijana Valentić.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: