GSS Sarajevo pronašla Mevliju Milovanović

  • 16.02.2021. 22:15

Gorska služba spasavanja Novi Grad Sarajevo na svojoj Fejbuk stranici objavila da je Mevlija Milovanović pronađena.

Žena je pronađena u Rajlovcu pored rijeke Bosne u 17.45.

– Zahvaljujemo se na saradnji i kooordinaciji u pronalasku Mevlije Milovanović kolegama iz GSS Ilidža, građanima, medijima, radnicima firme Hercegovina lijek, policiji PU Novi Grad Sarajevo, CZ Novi Grad Sarajevo, JU Zavod za hitnu medicinsku pomoć Sarajevo. Ova potražna akcija je trajala nepunih šest sati, krenula je iz urbanog dijela grada iz naselja Čengić Vila i završila na neurbanom dijelu na obali rijeke Bosne, što znači da je nestala prešla preko 25 km od mjesta nestanka. Mrak je već počeo da pada kao i temperatura što bi za jednu dementnu osobu bilo možda i kobno. Čuvajte svoje najmilije.

Gospođa Mevlija se nalazi u Opštoj bolnici Abdulah Nakaš u pratnji pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo gdje će biti pregledana od strane ljekara – poručili su iz GSS-a, prenosi Radio Sarajevo.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм