Вријеме

Хоће ли бити падавина: Објављена прогноза до петка

 • Извор: АТВ
 • 26.03.2024. 10:55

Метеоролози у БиХ су објавили временску прогнозу до петка, а у наставку погледајте да ли ће се топло вријеме задржати, или ће ипак бити падавина.

У сриједу се очекује умјерено до претежно облачно вријеме. Повремени локални пљускови се очекују на подручју Херцеговине и југозападу Босне.

Током ноћи на четвртак киша се очекује широм земље. Вјетар умјерене јачине јужног смјера, повремено са јаким ударима југа. Јутарња температура већином између 5 и 10, на југу земље до 12, а највиша дневна температура углавном између 15 и 22 степена.

Падавине се очекују у јутарњим сатима у четвртак, а помјераће се са запада према истоку земље. Након тога се очекује престанак падавина и смањење облачности.


Сви бенефити зелене салате

Сви бенефити зелене салате

Вјетар умјерене јачине, повремено са јаким ударима, јужног и југозападног смјера. Јутарња температура већином између 6 и 11, а највиша дневна температура углавном између 13 и 20 степена.

Мало до умјерено облачно прогнозира се за петак. Понегдје у јужним и западним подручјима уз нешто више облака може пасти и мало кише.

Вјетар умјерен на моменте и појачан јужно смјера. Јутарња температура већином између 6 и 11, а највиша дневна углавном између 16 и 22 степена.

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 14:15 Филм

  'Филм

 • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

  Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.