Вријеме

Хоће ли бити падавина: Објављена прогноза до петка

  • Извор: АТВ
  • 26.03.2024. 10:55

Метеоролози у БиХ су објавили временску прогнозу до петка, а у наставку погледајте да ли ће се топло вријеме задржати, или ће ипак бити падавина.

У сриједу се очекује умјерено до претежно облачно вријеме. Повремени локални пљускови се очекују на подручју Херцеговине и југозападу Босне.

Током ноћи на четвртак киша се очекује широм земље. Вјетар умјерене јачине јужног смјера, повремено са јаким ударима југа. Јутарња температура већином између 5 и 10, на југу земље до 12, а највиша дневна температура углавном између 15 и 22 степена.

Падавине се очекују у јутарњим сатима у четвртак, а помјераће се са запада према истоку земље. Након тога се очекује престанак падавина и смањење облачности.


Сви бенефити зелене салате

Сви бенефити зелене салате

Вјетар умјерене јачине, повремено са јаким ударима, јужног и југозападног смјера. Јутарња температура већином између 6 и 11, а највиша дневна температура углавном између 13 и 20 степена.

Мало до умјерено облачно прогнозира се за петак. Понегдје у јужним и западним подручјима уз нешто више облака може пасти и мало кише.

Вјетар умјерен на моменте и појачан јужно смјера. Јутарња температура већином између 6 и 11, а највиша дневна углавном између 16 и 22 степена.

Пратите нас и путем Вибера

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.