Свјетски дан штедње

И ове године вриједни поклони од Атос банке за најмлађе суграђане

  • Извор: АТВ
  • 01.11.2023. 15:01

Обиљежавајући Свјетски дан штедње Атос банка и ове године за најмлађе суграђане омогућила је вриједне поклоне.

Наиме свим бебама рођеним на територији Републике Српске на дан 31.октобар - Свјетски дан штедње Атос банка поклања штедне књижице са почетним новчаним улогом од 100 КМ на штедном рачуну, а породиљама поклон у виду уређаја који ће им засигурно бити од користи у првим мјесецима са бебом.

- Велико нам је задовољство што сваке године, већ традиционално овај нама важан датум обиљежавамо са нашим најмлађим суграђанима и њиховим родитељима. Сви врло добро знамо да долазак принове у једну породицу представља један од најсрећнијих тренутака. Сваке године Атос банка се труди да кроз овај симболичан гест овај дан родитељима учини још радоснији,. На овај начин такође подсјећамо да одговорним односом према новцу и штедњом стварамо сигурну будућност управо за ове малишане који су тек стигли на овај свијет - изјавила је овим поводом Каролина Каралић, руководилац Службе маркетинга и комуникације Атос банке.

Из УКЦ Републике Српске већ годинама цијене подршку Атос банке поклоне је испред УКЦ-а примила проф. др Весна Ећим Злојутро, начелница Клинике за гинекологију и акушерство УКЦ Републике Српске.

- Желим овом приликом да се захвалим Атос банци што је све ове године уз нас, и што чине овај лијеп гест даривања беба рођених на дан 31.октобар. На овај начин су додатно уљепшали овај дан родитељима и малишанима. Сваке године заједно скрећемо пажњу на значај штедње, као и на то да су најмлађи становници Републике Српске уједно и најважнији - изјавила је овим поводом проф. др Весна Ећим Злојутро.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    ''''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.