Dejstvo počelo nešto poslije 14 časova

Ispaljeno 36 protivgradnih raketa

 • 25.06.2021.16:16

Preduzeće "Protivgradna preventiva Republike Srpske" ispalilo je danas 36 protivgradnih raketa na području Bratunca, Srebrenice, Vukosavlja, Čelinca, Doboja, Modriče, Prnjavora, Srpca, Laktaša i Zvornika, rekao je direktor ovog preduzeća Tihomir Dejanović.

Dejanović je dodao da je dejstvo počelo nešto poslije 14.00 časova na gradonosnu oblačnost, saopšteno je iz "Protivgradne preventive".

"Oblačnost dolazi sa jugozapada, a na ulasku u branjeno područje ima grada veličine zrna kukuruza. Danas imamo nešto manje zabrana od kontrole leta i djelujemo u kontinuitetu na svu gradonosnu oblačnost. Po završetku dejstva dostavićemo izvještaj", naglasio je Dejanović.

 • 20:10 Priča se

  Emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

 • 21:30 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 22:15 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 23:00 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 23:10 Serija: Red Rock (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:30 Serija: Bolivar (12+)

  Jedna od najpoznatijih kolumbijskih istorijskih drama i televizijskih serija 'Bolívar, una lucha admirable', što bi u prijevodu značilo 'Bolivar, borba vrijedna divljenja', prati život venecuelanskog nacionalnog heroja Simona Bolivara.