Istočno Sarajevo

Javni poziv za sufinansiranje boravka u vrtićima u Istočnoj Ilidži

  • Извор: СРНА
  • 22.08.2022. 16:03

Opština Istočna Ilidža raspisala je javni poziv za sufinansiranje troškova boravka djece u vrtićima.

Prijava se podnosi na propisanom obrascu koji se može preuzeti u zgradi opštine ili na web-stranici (www.istocnailidza.net), objavljeno je na sajtu opštine Istočna Ilidža.

Prilikom prijave potrebno je dostaviti dokaz o broju članova domaćinstva (kućna lista), potvrdu o upisu djeteta u vrtić, uvjerenje o prebivalištu za roditelje i punoljetne članove domaćinstva, te izvod iz matične knjige rođenih za svako maloljetno dijete.

Treba dostaviti i potvrdu o ličnim primanjima svih zaposlenih članova domaćinstva, kao i potvrdu sa biroa, ako lice nije u radnom odnosu.

Prijave sa potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti lično u prijemnoj kancelariji Opštinske uprave radnim danom od 7.30 do 15.00 časova ili poštom na adresu opštine Istočna Ilidža sa naznakom: Komisiji za sufinansiranje troškova boravka djece u vrtićima.

Potpisivanje ugovora sa aplikantima koji budu ispunjavali potrebne uslove vršiće se naknadno po objavljivanju konačne rang-liste, a važiće od 1. septembra.

Rok za podnošenje prijave je 15 dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli, odnosno zvaničnoj internet stranici opštine.

Na internet stranici opštine objavljen je i javni poziv za sufinansiranje porodica sa četvoro i više djece sa prebivalištem na području Istočne Ilidže.