Мејл

Језиве пријетње редакцији АТВ-а: "Побићу вас пред цијелим свијетом"

  • Извор: АТВ
  • 13.01.2024. 16:16

На адресу Алтернативне телевизије данас је стигао мејл пријетећег садржаја.

Мејл који нам је стигао преносимо у цјелости:

"Шта радите ви тешки криминалци по Бањалуци цијело вријеме и на коме се ви покушавате непрестано богатити и чије ви богатство снимате и покушавате политизовати, мајку ли вам ј**** криминалну? Немој да вам уђем у ту зграду АТВ и да вас све набијем на ваш екран и побијем јавно пред цијелим свијетом! 

Склоните се од туђих живота и престаните глумити да сте неуништиви и неискључиви. А тог вашег Додика ћете сви оплакати и то ускоро, а не преко њега и вашег криминалитета себе богатити преко снимања туђих живота!“, стоји у мејлу који је данас стигао на нашу адресу.

Срамни чин смо одмах пријавили надлежним органима, како би се открило коме то истина смета до те мјере да би нас побио.

Овакве ствари нас, наравно, неће уплашити. Бићемо још сложнији и истрајнији у нашој мисији објективног информисања јавности.

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић и у новој сезони емисије 'На ивици терена' упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 13:30 Емисија: Енерго клуб (Р)

    ''Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће?

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.