Aerodrom Banjaluka

Još ima jeftinih karata za nove destinacije

  • 05.06.2018. 19:59

Promotivne cijene avio karta za nove letove sa banjalučkog Aerodroma, važile su prva tri dana od momenta kada su puštene u prodaju, i to je avioprevoznik jasno naglasio, kažu u upravi Aerodroma Banjaluka. Tako komentarišu informacije koje su se pojavile u medijma da su cijene karata za letove u oktobru veće od najavljenih.

"Avio kompanija je ta koja određuje cijenu karata koja može biti i veća a može biti i manja. Aerodrom što se tiče cijene karata, apsolutno tu nema nikakvog uticaja", kaže Duško Kovačević, direktor Aerodroma Banjaluka.

Iz uprave Aerodroma kažu da je moguće još na sajtu avioprevoznika rezervisati karte po nižim cijenama za nove destiancije - Memingen i Brisel. Objašnjavaju da je najbolja varijanata kada putnici kupuju karte nekoliko sedmica pa i mjeseci prije datuma planiranog putovanja. Objašanjavaju da cijene karata rastu u sezoni praznika i godišnjih odmora.

"Zvanična informacija koju sam ja dobio od predstavnika Rajanera je da su cijene, da je prodaja karata iznad svih njihovih očekivanja i upravo je to bio jedan od razloga zašto su oni i otvorili ovu treću destinaciju, jer se vidjelo da prodaja karata ide izuzetno dobro", kaže Kovačević. 

Iz uprave Aerodroma Banjaluka osim novim letovima, hvale se i novim investicijama, koje planiraju do kraja godine da sprovedu u djelo. Kažu, sve ono što planiraju da nabave biće im od velike važnosti kako bi aerodrom što bolje funkcionisao. 

Dio novca biće uložen u vozni park, dio u opremnje aerodromske zgrade, nabavku goriva i opreme za prevoz putnika i prtljaga. 

"Osnovni cilj, osnovni razlog što mi nabavljamo tu opremu je na neki način dotrajalost postojećeg voznog parka. Dakle, nema ovdje nikakvog razbacivanja novca. Nema ovdje nikakvog trošenja novca bez nekog razloga. Mi zaista  idemo ciljano i idemo na to da kupimo onu najneophodniju opremu koja je nama potrebna", dodaje Kovačević. 

Javne nabavke za milionska ulaganja biće raspisane, kažu u Upravi, uskoro. Plan je i da kancelarije uprave budu preseljene u mali toranj, kako bi glavna zgrada aerodroma dobila nove sadržaje poput mjenjačnice, banke, rentakara.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    ''Колико знате о онима који живе под будним оком јавности?Знате ли о чему маштају, шта су све прошли, у чему уживају, шта раде када су потпуно сами? Које тајне су спремни да открију? Колико су спремни да се оголе?

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок