РХМЗ

Какво нас вријеме очекује сутра?

  • 26.04.2024. 14:56

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити сунчано уз умјерену облачност, те дневну температуру ваздуха до 24 степена Целзијусова.

Ујутро ће на истоку и југу бити облачније, у осталим пред‌јелима ведро, а око ријека и по котлинама очекује се пролазна магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће топлије и сунчано уз умјерену облачност, више облака биће на западу и планинама, гд‌је понегд‌је може падати слаба киша.

Јутарња температура ваздуха биће од три до девет, у вишим крајевима од један, а дневна од 17 до 24, у вишим крајевима од 13 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар на сјеверу, сјеверни и сјевероисточни, а у остатку земље јужни и југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница један, Чемерно шест, Калиновик седам, Гацко 10, Билећа, Кнежево, Соколац, Ливно и Широки Бријег 12, Хан Пијесак 13, Требиње 14, Бугојно 15, Рудо, Сребреница, Мркоњић Град, Нови Град и Сарајево 16, Рибник, Србац, Шипово, Бихаћ, Мостар, Сански Мост и Тузла 17, Вишеград, Фоча, Бањалука, Градачац и Неум 18, Бијељина, Добој и Приједор 19, Зворник и Зеница 20 степени Целзијусових. 

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?