Prognoza

Kakvo nas vrijeme očekuje u toku ove sedmice

 • Izvor: Srna
 • 21.11.2022.09:36

U Republici Srpskoj narednih dana biće oblačno i hladno sa kišom u nižim predjelima, a na planinama sa susnježicom i snijegom, prognoza je Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Sutra ujutro biće pretežno oblačno i prohladno, u višim predjelima i na planinama istoka ponegdje mraz.

Tokom prijepodneva uslijediće porast oblačnosti, a na jugu i zapadu će početi kiša, koja će se tokom dana proširiti i na ostale krajeve.

Na jugu i zapadu očekuju se obilnije padavine sa pljuskovima uz jak vetar, a na planinama susnježica i snijeg uz pad temperature vazduha.

Minimalna temperatura iznosiće od minus tri do tri, na jugu do osam, a maksimalna od dva do devet na jugu do 15 stepeni Celzijusovih.

Vjetar će u sjevernim predjelima biti umjeren pretežno istočnih smjerova, na jugu i zapadu jak južni i jugoistočni, na udare i olujne jačine.

U srijedu, 23. novembra, ujutro će biti oblačno i hladno, na sjeverozapadu, zapadu i jugu uz kišu u nižim, a u višim predjelima ponegdje sa susnježicom i snijegom.

Padavina će tokom dana biti i u istočnim krajevima, ali će uglavnom slabiti.

Tokom noći na četvrtak na planinama na istoku padaće sunježica i snijeg.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od minus jedan do pet, na jugu do devet, a maksimalna od nula do sedam, na jugu do 11 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 24. novembra, jutro će biti oblačno i hladno, na jugoistoku sa slabim padavinama, a na planinama sa snijegom.

Tokom dana i dalje će biti oblačno i u većini predjela suvo.

Sunježica i snijeg očekuju se uveče na planinama istoka.

Minimalna temperatura vazduha iznosiće od nula do pet, na jugu do osam, a maksimalna od šest do 13, u višim predjelima od tri stepena Celzijusova.

 • 08:00 Serija: Dugo sam te čekao (R)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 08:50 Centar dana (R)

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 10:15 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 10:30 Vojvođanska kuhinjica

  Uživajte u kulinarskim minutima na našem programu. Kuhajte sa ATV-om!

 • 10:55 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 11:10 Serija: Kolo sreće

  Ne propustite priču o domaćici iz malog mjesta kojoj se život potpuno mijenja kada dobije sedmicu na lotou.