Vremenska prognoza

Kiša u većini predjela, popodne slabljenje padavina

  • Извор: АТВ
  • 19.01.2023. 07:42

U Republici Srpskoj jutros je oblačno vrijeme uz umerenu do jaku kišu u većini predela. Na zapadu je hladnije i u brdsko-planinskim predelima je počeo snijeg. Vjetar na sjeveru i sjeverozapadu slab, na jugu i jugoistoku umjeren do jak, ponegde i olujni južnih smjerova.

U Republici Srpskoj jutros je oblačno vrijeme uz umerenu do jaku kišu u većini predela. Na zapadu je hladnije i u brdsko-planinskim predelima je počeo snijeg. Vjetar na sjeveru i sjeverozapadu slab, na  jugu i jugoistoku umjeren do jak, ponegde i olujni južnih smjerova. 

Susnježica i snijeg će padati i ponegdje u nižim predjelima na sjeverozapadu. Tokom dana postepeno hladnije. Padavine će slabiti u većini predjela do sredine dana. Popodne oblačno uz slabe padavine, na jugu i jugoistoku kiša, na zapadu ponegdje slab snijeg, a u ostalim predjelima će biti pretežno suvo. Do večeri oblačno i suvo u većini predela.  

Vjetar u prvom dijelu dana na jugu i jugoistoku i dalje jak južnih smjerova, u ostalim predjelima slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Popodne vjetar slabi u većini predjela.  

Dnevna temperatura vazduha od 0°S na zapadu do 9°S istoku, na jugu do 12°S, u višim predjelima na zapadu od -4°S. Uveče dalje zahlađenje.

Najviše padavina u protekla 24 časa je izmjereno u Gacku, 49,8 litara po metru kvadratnom, što je ipak znatno manje  nego juče.

U Mrkonjić Gradu je napado 1 cm snijega a u Čemernu 4.

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.