АМС

Коловози влажни, избјегавати ризична претицања

  • 02.02.2024. 07:53

На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ јутрос се вози по претежно влажним коловозима, магле мјестимично има по котлинама, а возачима се савјетује опрез због одрона и да избјегавају ризична претицања, саопштено је из Ауто-мото савеза /АМ/ Српске.

Због опасности од новог одрона и даље је обустављен саобраћај на регионалном путу Мраковица-Горњи Подградци, на дионици Водице-Горњи Подградци.

Ради укључивања и искључивања механизације ангажоване на изградњи ауто-пута на коридору "Пет це" од моста Руданка до тунела Путниково брдо два, измијењен је режим саобраћаја на магистралном путу дионица Руданка-Добој. Радови су продужени до краја године.

На магистралном путу Рача-Бијељина у рејону Балатуна, због радова, саобраћај се одвија успорено, једном траком. На истом путном правцу, због оштећења коловоза и повећане фреквенције теретних возила, неопходна је опрезна вожња. У току су радови на путном правцу Градишка-Нова Топола-Клашнице.

Измјене у одвијању саобраћаја због клизишта су на магистралном путу Градишка-Козарска Дубица, на улазу у Орахову, као и регионалном путу Стари Угљевик-Главичице.

На регионалном путу Руданка-Станари, на превоју Љескове воде, због радова, саобраћај се за путничка возила одвија успорено, док се теретна возила преусмјеравају на алтернативни правац преко Јелаха.

Због радова и минирања на каменолому "Грапска-Костајница" у Костајници код Добоја долази до повремене обуставе саобраћаја на дионици регионалног пута Добој-Модрича.

У ФБиХ је на дионици Кључ-Сански Мост због радова на мосту на улазу у Сански Мост, код Воденог парка, саобраћај обустављен и преусмјерен на обилазницу.

У току су и радови на магистралним путевима Груде-Витина и Чевљановићи-Нишићи, а на мјестима извођења радова саобраћај се одвија наизмјенично, једном траком.

На граничним прелазима јутрос нема дужих задржавања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина