Elektro-Bijeljina

Kraći zastoj u isporuci struje u Bijeljini

 • Izvor: Srna
 • 11.01.2023.10:30

U Bijeljini je danas došlo do kraćeg zastoja u isporuci električne energije potrošačima zbog kvara u postrojenju "Elektroprenosa BiH", koji je dijelom otklonjen, saopšteno je iz distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Brzom intervencijom dežurnih ekipa "Elektroprenosa BiH" i "Elektro-Bijeljine" u sistem su nakon kraćeg zastoja vraćene trafostanice "Bijeljina tri" i "Ostojićevo".

U saopštenju se navodi da se čine napori da se iz alternativnih izvora obezbijedi električna energija za potrošače koji se snabdijevaju iz trafostanice "Dvorovi" i da se taj posao odvija planiranom dinamikom.

Zbog kvara su bez struje bili potrošači koji se snabdijevaju iz trafostanica "Bijeljina tri", "Dvorovi" i "Ostojićevo".

Iz bijeljinskog "Vodovoda" su saopštili da je došlo do prekida u napajanju električnom energijom i izvorišta vode za piće "Grmić" što je izazvalo kraći prekid u radu pumpnih postrojenja.

Situacija je normalizovana u 8.45 časova i postepeno se normalizuje i pritisak u gradskoj vodovodnoj mreži.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

 • 19:40 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.