Na ATV-u od 20 časova

Luk ili med: Počinje treći krug šeste sezone

  • 21.12.2018. 12:40

Ulazimo u treći krug šeste sezone popularne ATV-ove kulinarske emisije "Luk ili med". U večerašnjem izdanju koje je u programu ATV-a u izmijenjenom terminu i to od 20 časova, kuvaju parovi iz Prijedora, Zvornika i Gradiške.

Pred kulinarskim parovima je novi zadatak. Od obaveznih namirnica - biftek, kobasice "Zlatiborac", plazma keks i "Dolcela" puding uz pet namirnica koje biraju po želji moraju u 45 minuta osmisliti, skuvati i servirati jelo koje će dalje da procjenjuje ATV-ov tročlani žiri.

Šta će lijepo pripremiti kulinarski parovi i kako će se njihova jela dopasti "strašnom" žiriju pogledajte večeras od 20 časova na ATV-u!

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм