Divne vijesti!

Mali Vukan u Budimpešti primio lijek: Roditelji zahvalni svima koji su pomogli

  • Извор: АТВ
  • 02.06.2022. 13:25

Mali Vukan Stoiljković iz Vranja primio je u Budimpešti "zolgensmu", najskuplji lijek na svijetu, kako bi pobijedio spinalnu mišićnu atrofiju, objavili su njegovi roditelji.

Tu lijepu vest na Tviteru su objavili Vukanovi roditelji.

- Vukan je u utorak 31. maja 2022. godine primio zolgensmu! Hvala dragom Bogu te je sve prošlo bez ikakvih komplikacija. Na početku naše zajedničke borbe rekli smo da svi zajedno uz Božju pomoć idemo po lijek i uspjeli smo, dragi ljudi! Uspjeli smo da prikupimo jako brzo ogromnu količinu novca i Vukana dovedemo do lijeka koji mu je spasio život! Budite ponosni na sebe i sav doprinos koji ste pružili. Mi smo vam toliko zahvalni da ne postoje riječi kojima bismo ovu zahvalnost i sreću mogli da iskažemo - navode u objavi na Tviteru.

Zahvalili su se svima koji su nesebično pomagali u toj trci sa vremenom, jer su uspjeli da uhvate taj trenutak života vrijedan.

- Hvala svakom od vas, za svaku poruku, uplatu, organizaciju. Hvala vam za divne bazare, koncerte, književne večeri, predstave, licitacije, aukcije, Vukanovu picu, Vukanov koktel, Vukanovu kafu, Vukanov košarkaški teren, Vukanov moto skup i auto skupove... - kaže se u poruci.

Vukanovi roditelji su se zahvalili i svim udruženjima, opštinama, zajednicama, ustanovama, javnim i privatnim preduzećima, vojsci, policiji, sportistima, javnim ličnostima i posebno "divnom gradu Vranju, čije su se dobre duše ujedinile kao nikada do sada".

- Podjednako se zahvaljujemo i svim ostalim gradovima, dijaspori i dobrim ljudima iz cijelog svijeta. Hvala Srbijo, hvala Republiko Srpska! Hvala svima! Hvala vam što ste sebe dali i zauvijek postali naša najbolja i najjača armija! Hvala vam za svaku lijepu riječ, utjehu i preveliku podršku! Dokazali smo još jednom da smo kao narod u slozi najbolji, da je među ljudima opet pronađen čovjek! Borili smo se svim srcem i vodili samo s namjerom da iz ove borbe izađemo kao pobjednici i evo nas, mi i jesmo pobjednici svi zajedno! Јoš jednom se zahvaljujemo svima, a takođe i klinici Betešda koja nam je sa svojim stručnim timom pružila predivan tretman od prvog dana boravka ovdje - ističu Vukanovi mama i tata.

Veliku zahvalnost, navode, duguju i divnim roditeljima ostalih mališana koji se poput njih bore sa tom bolešću.

- To su naši drugari, saborci i saputnici u ovoj priči i divno je znati da smo zajedno u ovome! Budite uz nas, javljamo se sa svakim novim uspjehom koji naš mali, a tako veliki borac napravi, i nadamo se da ći ih tek biti! Hvala što ste Vukanu spasili život - stoji u objavi na Tviteru.



  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија