Прогноза

Метеоролози најавили снијег у БиХ - ево када стиже

  • Извор: АТВ
  • 06.03.2024. 11:08

Данас ће у БиХ преовладавати умјерено до претежно облачно вријеме.

Послије подне и током ноћи се очекује киша и пљускови са грмљавином, који локално могу бити и интензивнији.

Вјетар слаб у Херцеговини и на југозападу Босне југозападни, а у остатку земље сјеверни и сјевероисточни. Највиша дневна од 10 до 16 степени.

У Сарајеву умјерено до претежно облачно вријеме. Киша и локални пљускови се очекују послије подне и током ноћи. Највиша дневна температура око 14 степени.

У четвртак се очекује претежно облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима који понегдје могу бити праћени грмљавином.

На планинама се очекује снијег.


Какво нас вријеме очекује у марту, априлу и мају

Какво нас вријеме очекује у марту, априлу и мају

Према крају дана или током ноћи падавине поступно престају. Вјетар слаб у Босни сјеверни и сјевероисточни, а у Херцеговини јужни и југозападни. Јутарња температура од 2 до 8, на југу до 10, а дневна од 6 до 12 степени. 

Претежно сунчано вријеме у петак. Прије подне по котлинама Босне и уз ријечне токове магла или ниска облачност. Вјетар слаб промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од -2 до 4, на југу до 7, а дневна од 6 до 12, на југу до 14 степени. 

Умјерено до претежно облачно прогнозира се за суботу. Послије подне у већем дијелу земље се очекује слаба киша, а током ноћи углавном у Херцеговини.

Вјетар слаб до умјерен јужни и југоисточни. Јутарња температура од 0 до 4, на југу до 6, а дневна од 8 до 14, на сјевероистоку Босне до 17 степени, јавља ФХМЗ.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм