Невријеме

Метеоролози упозоравају: Упаљен аларм за БиХ

  • Извор: Радио Сарајево
  • 18.11.2023. 11:08

Због вјетра као и усљед обилнијих падавина које се очекују у готово свим дијеловима Босне и Херцеговине и данас је на снази жути метеоаларм.

"Очекујте мање сметње у активностима на отвореном. Будите свјесни крхотина које носи вјетар. Локалне сметње у активностима на отвореном су могуће усљед крхотина које носи вјетар. Будите свјесни могућности за локално плављење мањег броја имовине, са локалним ометањем у активностима на отвореном. Тешки услови за вожњу усљед смањење видљивости и неконтролисаног кретања возила усљед воде", упозоравају из Федералног хидрометеоролошког завода БиХ.

Тако се на подручју фочанске и требињске регије очекују повремени удари вјетра између 50 и 70 километара на сат, док је очекивама количина падавина између 20 и 40 литара по метру квадратном.


Земљотрес погодио Црну Гору, осјетио се и у Требињу

Земљотрес погодио Црну Гору, осјетио се и у Требињу

Истовремено у ливањској, сарајевској и тузланској регији се очекују повремени удари вјетра између 40 и 60 километара на сат, као и падавине између 15 и 30 литара по метру квадратном.

У приједорској регији прогнозирају се повремени удари вјетра између 30 и 50 километара на сат, а могући су и пљускови са грмљавином.

Повремени удари вјетра између 40 и 60 километара на сат прогнозирају се за бањалучку и вишеградску регију.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.