Humanitarna akcija

"Mi igramo, oni pobjeđuju" - Kupovinom dresa pomažemo "Iskri"

  • Извор: Српскаинфо
  • 21.08.2023. 10:03

Organizatori humanitarnog turnira "Mi igramo, oni pobjeđuju" danas su otvorili licitaciju na potpisane dresove (svih igrača) banjalučkog Borca, Crvene zvezde i Partizana.

Na licitaciji su i dres reprezentacije Hrvatske, koji je nosio Joško Gvardiol, potpisan od strane svih njegovih saigrača iz nacionalnog tima. Takođe možete učestvovati u “trci” i za Fenerbahčeov dres koji je nosio Edin DŽeko, te dres selekcije Slovenije, koji je bio u vlasništvu Jana Oblaka, sa autogramima njih dvojice.

Početna cijena svih navedenih dresova je 100 evra. Licitacija traje do subote 2. septembra, do 19.00 časova, kada će biti održan i finalni meč trećeg humanitarnog turnira “Mi igramo, oni pobjeđuju”. Sav prihod od licitacije i karata ide za Udruženje roditelja djece oboljele od malignih bolesti “Iskra”.

Na turniru, koji će se tog dana igrati u sportskoj dvorani “Borik” učestvovaće veteranske ekipe Borca, Crvene zvezde, Partizana, Sarajeva, Rijeke, reprezentacija Slovenije, te Ol Star tim i selekcija Prijatelja turnira. Kompletnu priču podržali su i Saša Ilić, Marko Marin, Saša Zdjelar, Nenad Peruničić, Tarik Filipović i drugi.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Серија: Авионџије (12+)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 21:45 Серија: Вода у праху (12+)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм