Mnoge životne ispite položio

Miroslav je slijepi advokat i ono što radi je pravo čudo

  • Извор: Блиц
  • 23.11.2022. 17:57

Iako je od rođenja vidio samo tamu, njegov pogled na svijet nikada nije mračan. Upoznajte slijepog advokata Miroslava Jovanovića.

Kako je Miroslav istakao, za njega najveći uspjeh je imati ispunjen i srećan život, prenosi Blic.

– Za mene je uspjeh imati ispunjen život, srećan život, veliki broj prijatelja, porodicu, dijete, ženu i prosto biti profesionalno ostvaren, raditi posao koji voliš. Trudio sam se da sve što mogu radim kao i osobe koje imaju vid, samo da prilagodim to na neki svoj način – rekao je Miroslav.

Mnoge životne ispite je već položio, a ove godine i pravosudni, pa je sada advokat:

– Imao sam situaciju prije 5, 6 dana da mi je došao klijent sa zahtjevom da mu napravim ugovor, ništa sad pretjerano teško. Čovjek je sjedio i bukvalno u čudu posmatrao šta radim, nije mu bilo jasno… Ja sam kuckao, a ovaj glasovni program se malo čuje i kad sam završio odštampao sam njemu tri primjerka koliko mu je trebalo, zaheftao list za list i predao mu. Čovjek je sjedio u čudu, rekao je da to nikada nije vidio – rekao Miroslav u emisiji “Exploziv”.

Miroslav veći dio obavlja sam, ali kada mu je potrebna pomoć, pomogne mu supruga. Kada su zajedno, kažu da mogu sve.

– Apsolutno nam ništa nije teško, navikli smo jedno na drugo. On toliko dobro funkcioniše s obzirom na okolnosti, nikada ne bih ni pomislila da ima hendikep jer je on toliko pozitivan i energičan – ispričala je njegova supruga.

(Foto: Printskrin Prva YT)

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.