Потребно љекарско увјерење

Морбиле одгодиле систематске прегледе првачића

  • Извор: Агенције
  • 08.02.2024. 18:50

Министарство здравства Кантона Сарајево и Министарство за одгој и образовање КС подсјећају јавност да при упису д‌јеце у први разред основних школа у КС за школску 2024/2025. годину, као обавезну документацију родитељи требају приложити и љекарско увјерење о психофизичком стању д‌јетета и здравственом статусу.

„Међутим, имајући у виду да се у Домовима здравља, осим редовне вакцинације, обавља и вакцинације д‌јеце против морбила, те да су капацитети здравствених установа усмјерени и на тај сегмент услуга, обавјештавамо родитеље да љекарска увјерења д‌јеце за полазак у школу могу доставити накнадно, тачније током мјесеца марта, априла и маја текуће године“, саопштено је из ресорног министарства.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм