"Нисте сами, имате пријатеље!"

М:тел у Босанском Петровцу и Дрвару: Остајемо уз наше људи и у овој години!

  • Извор: ПР
  • 11.01.2024. 12:09

Компанија м:тел и ову годину започиње хуманим дјелима. У наставку акције „Нисте сами, имате пријатеље“, која је започела још 2021. године, генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван посјетила је општине Босански Петровац и Дрвар, како би уручила помоћ социјално угроженим становницима ових крајева.

Заједно са запосленицима компаније м:тел, Триван је уручила 170 пакета хране и хигијенских производа, као и новогодишњих пакетића за дјецу из ових породица. У порти Саборне цркве Светих апостола Петра и Павла у Босанском Петровцу организована је додјела помоћи, а била је ово прилика и за поновну посјету овом храму. Компанија м:тел је у претходном периоду реализовала реновирање станова социјално угроженим повратничким породицама, као и донацију пољопривредне опреме и алата, али и додјелу пакета помоћи и огрјевног дрвета.

„Ми као компанија постојимо не зарад себе самих, него зарад људи који живе на овим просторима. Бројна домаћинства овде у Босанском Петровцу, па и у остатку кантона ове најрадосније празнике који окупљају породицу, нажалост, проводе у тешким условима. Данас смо ту да им дарујемо, помогнемо да прославе божићне дане и православну Нову годину достојанствено“, изјавила је Триван и нагласила да „колико год била жеља Срба да остану на територији Федерације БиХ, чињеница је да би то било тешко могуће да нема Србије која структурно помаже, као и компанија попут м:тел-а“.

Предсједник Општинског вијећа Босански Петровац и директор Центра за подршку повратницима Немања Давидовић овом приликом је рекао да су м:тел-ови пакети помоћи веома значајни за породице које су у ситуацији социјалне потребе и који се осјећају заборављеним.

„Драго ми је што је м:тел поново у Босанском Петровцу, што нас нису заборавили. Ово ће сигурно помоћи људима и олакшати макар дио њихових свакодневних тегоба с којима се сусрећу“, нагласио је Давидовић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм