Visoke temperature

Narandžasto upozorenje za Prijedor, Banjaluku i Trebinje

  • Извор: СРНА
  • 07.07.2021. 07:53

Narandžasto upozorenje izdato je za Prijedor, Banjaluku i Trebinje, gdje će maksimalna temperatura vazduha biti oko i veća od 35 stepeni Celzijusovih, osim na planinama, te za Mostar, gdje će maksimalna temperatura iznositi oko 38 stepeni Celzijusovih.

Za ostale dijelove BiH, u kojima će temperatura vazduha iznositi od 32 do 35 stepeni Celzijusovih, izdato je žuto upozorenje.

Narandžasto upozorenje znači da je vrijeme opasno.

- Prognozirane su neuobičajene vremenske prilike. Šteta i ljudske žrtve su moguće. Budite oprezni i redovno se informišite o očekivanim meteorološkim uvjetima. Budite svjesni rizika koji je neizbježan - navedeno je na sajtu Meteoalarma.

Žuto upozorenje znači da je vrijeme potencijalno opasno - vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali je potreban oprez.

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм