Nastavnica osumnjičena da je sa lažnom diplomom radila 15 godina

  • 27.05.2020. 14:57

Nastavnica iz Kozarske Dubice osumnjičena je da je sa lažnom diplomom radila kao nastavnica u školi u Kozarskoj Dubici, saznaju "Nezavisne".

Osumnjičena je da je 2005. godine prilikom zapošljavanja u obrazovnoj ustanovi priložila krivotvorenu diplomu univerziteta iz Novog Sada, te ostvarila prava iz radnopravnog odnosa.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor protiv nje je Okružnom tužilaštvu podnesen izvještaj  zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo falsifikovanje isprave.

Podsjećaju da su pripadnici PU Prijedor u dosadašnjim aktivnostima akcije "Falsifikat" nadležnom tužilaštvu podnijeli 12 izvještaja protiv 15 osoba zbog 14 pocinjenih krivičnih djela.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?