Provjerili smo

Nema gužvi na izdavanju dokumenata u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 14.07.2022. 19:50

Potvrde o prebivalištvu koje su potrebne mlađim od 18 godina za novčanu pomoć od Vlade Srpske pojačale su gužve u CIPS-u. Ipak, građani kažu da se ne čeka dugo, posebno kada je riječ o ličnim kartama i registraciji vozila.

Svjesni su da gužve tokom ljeta bude vise, pa se naoružaju strpljenjem.

“Nije strašno, kako zna biti dobro je, očekujemo da ćemo brzo doći na red“

“Isto čekam ali sve ok, samo da nije po 3,4 sata to je u redu“

“Nisam čekao, bio sam prvi na redu igrom slučaja, izgleda da vozačke dozvole nemaju problem sa gužvom, ne znam za druge šaltere“

“Odlični su, super, stvarno je normalno”, kažu nam građani koje smo sreli u CIPS-u.

Iz banjalučke Policisjke uprave kažu najveće gužve su prošle. Najviše ih je bilo na registraciji vozila. Iako je vrijeme godišnjih odmora, rad se, kažu, odvija uobičajeno, dvije do tri hilajde zahtjeva samo na pasošima je svakodnevica.

 “Što se tiče rada na lokacijama za izdavanje ličnih dokumenata u PU BL nesmetano se odvija rad, nekih većih gužvi nemamo, imali smo u prethodnom periodu“, rekao je Miloš Brkić, načelnik PU Banjaluka.

Da se to ne bi ponovilo, iz Policijske uprave napominju da se obrati pažnja na rok važenja dokumenata i na vrijeme zamjene. Problema je bilo najviše prošle godine, jer zbog korone manje se putovalo, pa su mnogi zaboravili i na dokumente.


Тагови:
  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок