Modernizacija

Nestro Petrol nastavlja sa rekonstrukcijom svojih benzinskih stanica: U toku su radovi na BS Trebinje – 2

  • Извор: АТВ
  • 08.04.2022. 08:35

Zahvaljujući projektu rekonstrukcije, modernizacije i proširenja maloprodajne mreže „Nestro“, Grad Trebinje će dobiti obnovljenu, savremeniju benzinsku stanicu.

Riječ je o benzinskoj pumpi Trebinje - 2, koja se nalazi u Hercegovačkoj ulici bb. Planirani rok za završetak radova i puštanje u rad benzinske pumpe je kraj aprila.

Rais Safin, generalni direktor „Nestro Petrol“ naglasio je da je cilj projekta rekonstrukcije benzinske pumpe Trebinje 2 – proširenje prodajnog prostora, obnavljanje kafe-zone, ugradnja opreme za brzo punjenje rezervoara velikog kapaciteta.

24 sata dnevno građanima i gostima Grada Trebinje će biti na raspolaganju širok asortiman goriva, brendirani N+ benzin i dizel gorivo, motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti „Rafinerije ulja Modriča“, auto kozmetika, kao i širok asortiman pratećih proizvoda.

Maloprodajna mreža „Nestro“ obuhvata 86 trgovačkih objekata i najveća je mreža benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini. Ovim projektom biće završena još jedna faza plana rekonstrukcije benzinskih stanica “Nestro“. 

Tokom godine planirana je rekonstrukcija i rebrendiranje još nekoliko objekata.


Тагови: