21. rođendan

Novi vizuelni identitet Alternativne televizije

  • 04.06.2018. 19:35

Alternativna televizija proslavila je 21. godišnjicu postojanja i rada. Upravo je 21. rođendan bio prilika i povod da javnosti i gledaocima predstavimo novi vizuelni identitet.

Veliki i zahtjevan zadatak kreiranja modernog, sofisticiranog izgleda ATV-a, odradio je autorski tim zajedno sa upravom Alternativne televizije u protekla tri mjeseca. Novim vizuelnim identitetom Alternativna televizija simbolično otvara novu stranicu drugih 20 godina u svom istorijatu. 

"Novi logotip, ako gledaoci mogu da obrate pažnju, ima zanimljiv dizajn. Osim što je lijep, on simbolizuje slovo A i broj 1, a to i jeste naša intencija da bude broj jedan u narednom periodu, da dostignemo to da budmeo definitivno broj jedan. Mi jesmo objektivni, mi jesmo profesionalni, mi jesmo etablirana dobra televizija, ali treba biti i broj jedan, to je sigurno naša težnja", kaže Vedran Škoro, direktor Alternativne televizije.

"Isto tako, potrebno je poboljšavanje prostornih, tehničkih, radnih uslova da bi zaposleni mogli da zadovolje sve izazove profesije", poručio je Nikola Radovanović, direktor marketinga "Integre". 

Povodom važnog dana za televiziju koja se na medijskom nebu pozicionirala kao jedan od regionalnih TV lidera, specijalni slavljenički program "Bolje jutro" emitovan je iz novog TV studija koji je opremljen savremenom opremom i koji će zadovoljiti najizazovnije produkcijske i tehničke zahtjeve. Studio je opremljen LED ekranima i LED rasvjetom što će dati veću mogućnost kreiranja scenografije i bolju iskorišećnost tehničkih kapaciteta. U novom ruhu, od danas je i internet stranica Alternativne televizije. 

"Promijenili smo sistematizaciju rubirka, izgleda to nešto drugačije. Imaćemo na svim podrubrikama jedan mali izdvojeni dio bitnijih vijesti, gdje će naši čitaoci moći da vide ono što je bilo zanimljivo taj dan. Takođe, imaćemo i dio gdje su teme, tu ćemo izdvajati gostovanja iz Večernjih vijesti ATV-a", istakla je Ines Đanković, koordinator portala ATV-a. 

Dvadeset i prvi rođendan nije mogao da prođe bez rođendanskog slavlja i koktela u holu Alternativne televizije. Tom prilikom okupili su se klijenti, visoke zvanice iz političkog i kulturnog života Banjaluke i Republike Srpske. Poslije zvaničnog dijela slavljeničkog programa, gosti su imali jedinstvenu priliku da premijerno uđu i vide novi studio. Nisu izostale ni dobre želje i brojne čestitke povodom 21. rođendana. 

"Svakako želim da napredujete, imate krupnu obavezu u odnosu na ono što je rađeno u prethodnim godinama i vjerujem da će biti snage i kreacije i profesionalnosti da takav jedan trend zadržite i unapređujete", rekao je Anton Kasipović, potpredsjednik Vlade RS. 

"Do sada je Alternativna televizija držala neku vrstu ekvidistance, nekog ko hoće da sasluša i jednu i drugu stranu, što je rijetkost u RS. Ja vam želim da tako i nastavite", kaže Nenad Stevandić, potpredsjednik Narodne skupštine RS.  

"Sam naziv Alternativna televizija daje karakter njenom uređivačkom segmentu da je alternativa uobičajenim, kako bih rekao, tim tipskim, medisjkim projektima", rekao je Dragan Čavić, poslanik NDP-a u Narodnoj skupštini RS. 

Sa ribrendiranim vizuelnim identitetom, novim studijom i programskim sadržajima Alternativna televizija kreće u nove radne pobjede i osvajanje medijskog tržišta.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

    ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.