ФХМЗ

Објављена прогноза до петка - када стиже снијег

  • Извор: АТВ
  • 20.11.2023. 09:59

Метеоролози у БиХ објавили су прогнозу до петка.

Данас се очекује претежно облачно вријеме. Киша се очекује у ноћи на уторак.

Вјетар слаб јужног смјера. Највиша дневна температура углавном између 8 и 14 степени.

За уторак се прогнозира облачно вријеме са кишом. На планинама ће падати и снијег. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног смјера. У Херцеговини југо прије подне. Температура већином између 5 и 10, на југу земље до 15 степени. Од послијеподневних сати температура зрака ће опадати. 

У сриједу ће бити претежно облачно вријеме. У низијама углавном са кишом, у Босни може падати и сусњежица. У вишим подручјима ће падати снијег. У вечерњим сатима локално у Босни и у низијама може падати веома слаб снијег. Вјетар слаб до умјерене јачине сјеверног смјера. Температура већином између 2 и 7, на југу земље до 12 степени.


Ђоковић најавио: Покрећем нови бизнис

Ђоковић најавио: Покрећем нови бизнис

Слаб снијег могућ је у четвртак у централним и источним подручјим. Очекује се постепено смањење облачности широм земље. У централним и источним подручјима ниска наоблака ће се најдуже задржати. Вјетар већином слаб сјеверног и сјевероисточног смјера. У Херцеговини и југозападу Босне прије подне умјерено јака бура. Најнижа јутарња температура већином између -1 и 3, на југу од 6 до 11 степени. Највиша дневна температура углавном између 2 и 6, на југу до 14 степени.

Посљедњег дана прогнозираног периода - у петак - очекује се дјелимично ведро. Слаба киша се очекује у послијеподневним и вечерњим сатима. Вјетар слаб јужног и југоисточног смјера. Најнижа јутарња температура већином између -2 и 3, на југу до 8 степени. Највиша дневна температура углавном између 6 и 11, на југу до 16 степени.

Пратите нас и путем Вибера