Ministarstvo za visoko obrazovanje

Obustava nastave na visokoškolskim ustanovama

  • 21.03.2021. 18:11

U Republici Srpskoj u narednih sedam dana obustavlja se nastavni proces u prostorijama svih visokoškolskih ustanova u Srpskoj koje su dužne da u ovom periodu organizuju nastavu na daljinu korišćenjem sredstava elektronske komunikacije, saopšteno je iz Ministarstva za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srpske.

U saopštenju se navodi da je ovaj zaključak na današnjoj sjednici donio Republički štab za vanredne situacije s ciljem preventivnog djelovanja i sprečavanja širenja virusa korona.

"Više detalja o procesu odvijanja nastave na visokoškolskim ustanovama biće precizirano sutra instrukcijom ministra za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srđana Rajčevića", navodi se u saopštenju. 

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм