OC Jahorina: Djeca će moći besplatno da skijaju

  • 23.02.2021. 19:40

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić izjavio je Srni da će od sutra za djecu ponovo biti besplatno skijanje na Jahorini.

"Danas je održan sastanak na inicijativu srpskog člana i predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, kojem je prisustvovao i premijer Republike Srpske Radovan Višković na kome smo ih upoznali o situaciji koja se desila i odlučili na zahtjev Dodika i molbu premijera da odobrimo skijanje za mališane iz opština Pale i Istočno Novo Sarajevo. Uveli smo da djeca imaju benefite od Jahorine, od toga što mi radimo. Mi ne želimo sada da djeca ispaštaju u ovoj situaciji", naglasio je Ljevnaić i dodao da će u četvrtak biti održan sastanak rukovodstva Olimpijskog centra sa Dodikom, Viškovićem i načelnikom Pala Boškom Jugovićem s ciljem rješavanja nesuglasica.
 

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм