Vremenska prognoza

Od naredne sedmice porast temperature

  • 13.12.2019. 16:19

U Republici Srpskoj za vikend će preovladavati umjereno oblačno i uglavnom suvo, sa dnevnom temperaturom vazduha do 12 stepeni Celzijusovih, koja će od ponedjeljka, 16. decembra, rasti, a u utorak, 17. decembra, biti iznad prosjeka za ovo doba godine.

Prema prognozi meteorologa, u Srpskoj će sutra ujutro biti oblačno, prohladno, povremeno sa slabom kišom, na planinama sa susnježicom ili snijegom.

Tokom dana biće umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo, samo će u centralnom pojasu i na sjeveru postojati uslovi za mjestimično slabije padavine.

Prema večeri se očekuje razvedravanje u većini predjela, osim u centralnom planinskom pojasu, gdje će i dalje biti umjereno do pretežno oblačno, navodi se na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura iznosiće od jedan do pet, na planinama od minus jedan, a najviša dnevna od pet do 10, na sjeveroistoku i jugu do 12 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 15. decembra jutro će biti promjenljivo oblačno, prohladno, suvo i sa lokalnom maglom po kotlinama.

Tokom dana biće umjereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima.

Jutarnja temperatura iznosiće od minus jedan do četiri, na planinama od minus tri stepena Celzijusova, a najviša dnevna od sedam do 12, na jugu do 15.

Prema večeri će uslijediti smanjenje oblačnosti i lagani rast temperature.

U ponedjeljak, 16. decembra, biće stabilno i suvo - jutro vedro do umjereno oblačno, prohladno i sa lokalnom maglom po kotlinama, a tokom dana uglavnom sunčano, uz dalji rast temperature, od sedam do 12, na sjeveru do 14, a na jugu do 16 stepeni Celzijusovih.

Suvo će biti i u utorak, 17. decembra, uz promjenljivu do pretežnu oblačnost i vjetrovito i natprosječnu temperaturu za ovo doba godine - jutarnju od tri do osam i najvišu dnevnu od osam do 13, na sjeveru i jugu do 16 stepeni Celzijusovih.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм