U organizaciji GO SNSD-a Bijeljina

Održan dječiji program: "Djeca s ljubavlju, Bijeljini i Srpskoj" FOTO

  • 08.08.2018. 21:00

Gradski odbor SNSD Bijeljina organizovao je večeras u gradskom parku animacioni program za najmlađe pod nazivom "Djeca s ljubavlju, Bijeljini i Srpskoj".

Poslanik SNSD u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milica Lovrić novinarima je rekla da je večerašnji program organizovan da bi se stavio akcenat na djecu, koja su budućnost Srpske. "Djeca su naša nova energija, naša snaga i ljubav", istakla je Lovrićeva. 

Ona je istakla da je Vlada Srpske pokazala da brine o pronatalitetnoj politici time što je usvojila mjere u ovoj oblasti. 

Lovrićeva je navela da se ovom aktivnošću promoviše i zdravlje djece, njihove porodice, te kreativnost. 

"Sve to činimo sa porukom da naša djeca ostaju ovdje i zajedno sa svojim roditeljima uživaju i daju budućnost Republici Srpskoj", rekla je Lovrićeva. 

Prema njenim riječima, u julu je u bijeljinskoj bolnici rođeno 100 beba više nego u junu, što treba pozdraviti. 

Predsjednik Aktiva žena SNSD-a Bijeljina Tatjana Bošnjaković rekla je da večerašnja aktivnost pokazuje da ova partija vodi brigu o mališanima koji i danas imaju lijepu priliku da iskažu svoju kreativnost. 

"Vlada Srpske na čelu sa premijerom Željkom Cvijanović čini sve da mališana bude sve više u Srpskoj. To potvrđuje i podatak da je prije nekoliko dana Fond za dječiju zaštitu počeo isplatu za treće i četvrto dijete, te 111 žena dobija dodatak za treće dijete, a njih 14 za četvrto", rekla je Bošnjakovićeva. 

Vlada Srpske, napomenula je ona, izborila se i za naknadu za nezaposlene porodilje u iznosu od 405 KM, što zasigurno podstiče natalitet. 

Foto: RTRS

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.