Instagram

Oglasio se Ibrakadabra iz Sarajeva kojeg traži inspekcija: Kući sam

  • Извор: Агенције
  • 21.05.2023. 09:58

Ibrahim Alhavai poznatiji kao Ibrakadabra, publici u Sarajevu i BiH postao je poznat nakon što je objavljen spot za pjesmu “Flo Aswad” koju je snimio zajedno sa regionalno popularnim reperom Cunamijem.

Na svom Instagram profilu "shades_of_ibro" objavljuje zanimljive snimke i slike mladunčeta lava, a javnost je zaintrigirao označenom lokacijom Poljina u Sarajevu.

Nakon što se u javnosti pojavile informacije da muškarac na Poljinama u Sarajevu drži mladunče lava kao kućnog ljubimca, Inspektorat veterinarske inspekcije Kantonalne uprave za inspekcijske poslove dobio je prijavu kojom se inicira inspekcijski nadzor.

U aprilu ove godine na osnovu dobijenih saznanja formiran je predmet za dalje postupanje u saradnji sa policijskim i drugim organima, po potrebi. Nakon toga, novih informacija iz Kantonalne inspekcije nije bilo.

Veterinarski inspektor je uputio zahtjev Policijskoj stanici Centar da izvrši službene radnje u cilju identifikacije lica iz prijave i adrese boravka na Poljinama na području Opštine Centar, radi poduzimanja daljih mjera u upravnom postupku koji se vodi kod ovog organa.

Međutim nakon objava, oglasio se misteriozni Ibro i poručio da je kući.

(Izvor: Crnahronika.info)

Pratite nas i putem Vibera!


Тагови: