Nektar fest

"OK Kamp" na Tjentištu otvorio vrata za posjetioce

  • Извор: ПР
  • 13.07.2023. 13:41

Danas je na Tjentištu tačno u podne otvoren OK kamp. Najvjernija festivalska publika, naši OK kamperi polako zauzimaju svoja mjesta u festivalskom kampu i spremaju se za početak trodnevne OK avanture, na jednoj od najljepših festivalskih lokacija.

Pored obavezne kamp opreme, očekujemo naše posjetioce sa gomilom dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Svi oni koji dođu danas biće u prilici da uživaju u nastupima bendova Killo Killo banda od 21:00 i KOIKOI od 22:45 na Sky Cola OK stage-u u kampu.  

Deveti Nektar OK fest će i ove godine bogatim sadržajima, fenomenalnim programom i muzikom učiniti Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu, a tokom tri festivalska dana smjenjivaće se vrhunska imena regionalne i svjetske muzičke scene. 

Prvi festivalski dan započinje na SARA OK summer stage-u uz DJ program uz sjajne bendove, a večernji sati na VISA Main stage-u rezervisani su za odličan program i atmosferu za koju će se pobrinuti Kralj Čačka, Mile Kekin, Goran Bare & Majke, Dr Nele Karajlić.   

Drugog dana, program starta kraj bazena uz Nick Curly-ja i Mladena Tomića, a na Sky Cola OK stage-u za dobru zabavu pobrinuće se odlični bendovi, dok nas na VISA Main stage-u to veče očekuju Artan Lili, Konstrakta, Bombaj Štampa i Gibonni. Za one koji drugi festivalski dan žele da započnu u nešto mirnijem ambijentu u našoj chill zoni od 12:00 na programu je Joga by SARA. Od 14:00 u OK Book zoni održaće se promocije knjige Dr Neleta Karajlića – Solunska 28 – II deo.

 Treći dan festivala energiju ćemo vratiti na SARA OK summer stage-u, uz mali predah u OK Book zoni  gdje se družimo sa Igorom Marojevićem, na promociji njegovih izdanja. I trećeg festivalskog dana tačno u podne uživamo u zoni Joga by SARA. Na Sky Cola OK stage-u uz fenomenalni završetak dnevnog programa za koji su zaduženi Detour, DLM, Smoke Mardeljano, a u samom finišu na VISA Main stage-u uživaćemo uz Zoster, Darka Rundeka & Ekipu, Sve Barabe i Brkove.   

Svako veče nas u okviru OK Cinema zone očekuju dokumentarni filmovi pod vedrim nebom u saradnji sa Dok’n’ritam Festom, a oni najizdržljiviji imaće priliku da dočekaju zoru u OK kampu na OK After partijima.   

Od danas festivalski paket OK kamp (boravak u festivalskom kampu i festivalska narukvica) dostupan je samo na recepciji OK kampa i u prodaji će biti tokom svih dana trajanja festivala, kao i ulaznice za VISA MAIN STAGE.  

Uz Nektar OK Fest i ove godine su prijatelj festivala kompanija m:tel, banka partner festivala UniCredit Bank Banja Luka, te VISA – službena festivalska kartica.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм