Nagradna igra

OMCAFE ispratila srećne dobitnike u Grčku

  • 12.06.2018. 15:21

Marketing tim OMCAFE-a ispratio je srećne dobitnike nagradne igre „Ljetovanje u Grčku 25x2 osobe“ u petak 08.06.2018, ispred prostorija Bom Impeksa (OMCAFE).

Boravak putnika u Grčkoj predviđen je do 19.06.2018. na bazi deset punih noćenja gdje su srećni dobitnici raspoređeni na egzotične destinacije Leptokarija ili Nei Pori.

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi članovi ponovo pokrenutog OMCAFE Kluba ljubitelja koji već broji preko 5000 članova.

OMCAFE kao brend postoji 28 godina i ovo je samo jedan od načina zahvalnosti na vjernim potrošačima za povjerenje koje ukazuju već dugi niz godina. 

„U budućnosti planiramo organizovati još nagradnih igra, jer smo naš Klub ljubitelja osnovali  prvenstveno iz ljubavi prema našim potrošačima. Učlanjenjem u Klub naši potrošači ostvaruju mnogobrojne pogodnosti kao što su popusti pri kupovini kafe u našem maloprodajnom objektu na Tržnici kao i učešće u nagradnim igrama“, rekli su predstavnici marketinga Bom Impeksa.

Tokom desetodnevnog putovanja srećni dobitnici će biti u pratnji vodiča beogradske turističke agencije Hedonic travel.

U OMCAFE Klub ljubitelja možete se učlaniti tako što će te popuniti formular za članstvo u maloprodajnoj radnji na Tržnici u Banjoj Luci ili putem online formulara koji se nalazi na web stranici omcafe.net. 
 

Тагови: