Дејана Бачко

Остварује своје снове - Дјевојка са крилима положила возачки испит

  • Извор: Магазин новости
  • 11.05.2024. 18:27

Дејана Бачко познатија као "Дјевојка са крилима" рођена је без руку, али са лакоћом обавља свакодневне активности.

Она се породила прошле године и на свијет донијела кћерку, остварила бројне успјехе у спорту, а сада се похвалила и да је положила возачки испит.

Наиме, Дејана се усликала у аутомобилу и саопштила да је положила из прве, те је добила бројне похвале и ријечи подршке.

- Јако сам срећна јер сам остварила још један циљ! Положила сам возачки испит! Да ствар буде још смјешнија, више сам се мучила са тестовима а вожњу сам положила из прве. Од данас сам возач и да, возим ногама - написала је Дејана.

Иначе, Дјевојка са крилима једном приликом истакла је да јој је ово 2023. њена година.

- Да, дефинитивно јесте била најсрећнија година. Једна додатна одговорност, додатан изазов, али са друге стране осјећај и љубав коју ни на један други начин не бих могла осјетити у толикој мјери. Иако сам дала себи доста паузе и одмора, крај 2023. сам се значајније посветила и својој сликарској каријери, а и поред тога сам покренула и активирала свој Јутјуб канал под називом “Girl with wings” на којем смо за кратко вријеме дошли до преко 600.000+пратилаца. Волимо да дијелимо свој свакодневни животни стил да другима и драго нам је да нашу љубав не држимо само за себе већ се шири даље - каже она и додаје:

- Све је помало теже, али је све много љепше. Усљед доста обавеза, а и Ларе дневну рутину немамо. Гледамо да се посветимо беби када је коме згодније и да остале обавезе одрадимо у току дана у складу са неким приоритетима. Углавном Марко буде тај који је више активан ноћу. Заиста ми пуно помаже и преко дана, али јако сам срећна и поносна на себе што сада имам храбрости, а и довољно вјештина да могу сама да останем код куће са бебом и то без проблема. Пронашла сам начине како могу сама да је обучем, да је пресвучем, да је успавам, да је нахраним - рекла је она.

(Фото: devojka_sa_krilima/Инстаграм)

Пратите нас и путем Вибера

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.