Свједочење

Отац Арсеније о егзорцизму у Острогу: Дјевојка од 16 година тројицу мушкараца диже у ваздух

  • Извор: АТВ
  • 27.01.2024. 12:11

Отац Арсеније Јовановић, јеромонах у манастиру Рибница, један је од познатијих монаха у савременом српском православљу, јер је монах који је веома активан на пољу ширења православља кроз радио и тв емисије, али и честа предавања, како широм Србије, Црне Горе и Републике Српске, тако и широм наше дијаспоре.

На друштвеној мрежи Инстаграм, објављен је видео његовог сведочанства силе Божије и истине православља, а ријеч је, како отац Арсеније објашњава, о служби јелеосвећења у доњем манастиру Острог, гдје је из једне "ђавоимане", односно, дјевојке посједнуте демонима, истјеран зли дух.

Чудо у манастиру Острог

Чудо у манастиру Острог

- Ја сам био на Острогу и имао сам прилику да видим егзорцизме. Да видимо заправо како ти нечисти духови муче једно људско биће - каже јеромонах Арсеније те описује истјеривање ђавола из једне дјевојке која је тада имала само 16 година.

Чудо у Хиландару

Чудо у Хиландару

Како каже, дјевојку у једном тренутку држе тројица мушкараца, а она их диже у ваздух.

Српски возач камиона остао без гријања:

Српски возач камиона остао без гријања: "Једва сам преживио ноћ"

- Рецимо, једну дјевојчицу од 16 година, тројица људи држи приковану за под, у доњем манастиру Острог, а она њих диже. Из те дјевојчице од само 16 година, излази глас толико дубок, да ни мушкарац то не може да произведе, као из пакла. Дакле, демонске силе могу да посједну централни нервни систем људског бића - истакао је Јовановић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.