Отац Предраг - Ово је разлог због којег пуцају бракови

  • Извор: Агенције
  • 04.04.2024. 08:14

Однос између мушкарца и жена је непресушан извор тема за дискусију, те није ни чудо што носи титулу најкомпликованијег. Наиме, данас бракови и везе пуцају невјероватном брзином, а праве породичне вриједности је надвладао материјализам. Управо ријечи оца Предрага Поповића отрежњују и стављају у фокус заборављене чињеница, које су од пресудног значаја за срећан и испуњен заједнички живот супружника.

Управо ријечи оца Предрага Поповића отрежњују и стављају у фокус заборављене чињеница, које су од пресудног значаја за срећан и испуњен заједнички живот супружника.

Свештеник се осврнуо на главне разлоге због који се бракови распадају, а сигурни смо да ће се многе даме сложити са његовим ставом.

- Уколико жена види да ти знаш шта хоћеш у животу, да имаш правац, не мораш да будеш лијеп, ти ћеш њу да привучеш. Не треба ти скуп аутомобил, са таквим аутомобилима зна се шта се привлачи. Жена тражи сигурност, када ти имаш правац у животу, она онда зна да може да рачуна на тебе и да јој ти будеш ослонац, а и она теби. Она тада зна да може да буде твој сувозач, копилот - рекао је Поповић.

Однос између мушкарца и жена је непресушан извор тема за дискусију, те није ни чудо што носи титулу најкомпликованијег. Наиме, данас бракови и везе пуцају невјероватном брзином, а праве породичне вриједности је надвладао материјализам. 

- Она му пришла он стидан, он се сложио, они се забављају, она каже ајде лијево, он лијево, она пита шта ће да једу, он препусти њој све одлуке. Дође брак, он чека њену команду и онда добијеш жену која је исфрустрирана. Дођу ми онда жене када се вјенчају и жале се на мужа да све препуштају њима и да се иза њих крију, али онда је касно. Или дјевојка која види да јој је момак насилан, да воли да туче друге, па се онда жале на њих у браку да су силеџије. Све то се види и пре брака - објашњава свештеник.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: