Mreže se usijale

Otac Predrag Popović dao savjet za srećan brak

  • Извор: АТВ
  • 04.09.2023. 13:39

Otac Predrag Popović, sveštenik Srpske pravoslavne crkve, poznat je na društvenim mrežama, on je veoma aktivan kako na Instagramu tako i na Jutjubu, gdje redovno priča o različitim aspektima života iz nešto drugačije, duhovne prizme.

Sveštenik često na slikovit i pitak način daje vrijedne lekcije o vjeri, porodici, braku, svakodnevnim odnosima, ali nerijetko i raskrinkava neke mitove i pogrešna uvjerenja koja imamo o pravoslavnoj vjeri.

Otac Predrag je nedavno podijelio jedan zanimljiv video koji je brzo postao viralan na mrežama – pregledan je više od 1,5 miliona puta za samo nekoliko dana.

Pedofil zlostavljao bebu, pa na intrernetu dijelio snimak zločina

Pedofil zlostavljao bebu, pa na intrernetu dijelio snimak zločina

On na snimku na jedan duhovit način objašnjava zašto u braku treba imati jedan jorgan i kako ova sitnica može da nam pomogne da se bolje slažemo sa supružnikom.

- Ne smije u braku, slušajte me sada dobro! Ne smije u braku da se ima dva jorgana, dva ćebeta. Jedan jorgan ili jedno ćebe! Ne može dva! Meni jedna monahinja kada je dolazila u goste donijela na poklon jorgan za mene i popadiju. Znači, onako, po jedan. Ja kažem ženi: ‘Šta ćemo sada s ovim?’ Damo djeci! Zašto jedan jorgan? Da naučimo da dijelimo jedan jorgan. E, sad, vidi… Kad se ti naljutiš, jedno drugom okrenete leđa, pa se odmaknete, zima bude između. Pa jeste, bude zima, promaja. Onda moraš da se približiš da se grijete. A ljuti ste. Pa kao se prevrćeš, a sve ideš bliže i bliže. Ovako kad svako ima svoj jorgan, šta će mi drugi, ja samo podmjestim između mene i nje. Ne, ne! Preventiva - kaže u svom kratkom izlaganju otac Predrag.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.